Услуги

Грижа зъ възрастни

Общуване

Нашите домашни помощници и болногледачи се радват на приятелски разговор и общуване, когато се грижат за възрастните хора. Те са любезни, приятелски настроени и могат да помогнат за повдигане на настроението на възрастните и поддържането на психическата им активност и ангажираност.

Грижа за дома

Нашите домашни помощници и болногледачи подпомагат възрастните хора, за които се грижат с почистването, пазаруването и готвенето в дома.

Персонални грижи и помощ при лична хигиена

Нашите домашни помощници и болногледачи помагат за личната хигиена и оказват ежедневна помощ при хранене и пиене, къпане и душ, тоалетни, обличане и помощ за мобилност.

Грижа за домашни любимци

Домашните любимци могат да бъдат изключително важни за психическото, емоционалното и физическото здраве на възрастните, но с напредването на възрастта грижата за домашен любимец може да стане по-предизвикателна. Нашите домашни помощници помагат с грижата и вниманието към домашноте любимци, чрез хранене и отглеждане на домашни любимци и извеждане на кучетата на разходки.

Дворна работа

Свежият въздух и слънчевата светлина могат да направят чудеса за възрастните. Нашите домашни помощници помагат с грижата за двора с косене, плевене, засаждане на цветя, подрязване и други проекти на открито. Възрастните хора могат да участват в каквато и степен те се интересуват и могат.

Напомняния за прием на лекарства и медикаменти

Спазването на лекарствения режим, предписан от техния лекар, е изключително важно за възрастните хора. Нашите домашни помощници и болногледачи напомнят за приема, четат етикетите и съдействат за отваряне на опаковките за възрастните хора.

Изпращане на писма и сметки

Поддържането на кореспонденцията и плащането на сметките става по-предизвикателно с напредването на възрастта. Нашите домашни помощници и болногледачи помагат на възрастните да получават и изпращат картички, писма и сметки в пощата.

Безопасност и предотвратяване на падания

Паданията могат да бъдат много сериозни за възрастните хора. Нашите домашни помощници и болногледачи търсят потенциални опасности и други рискове от наранявания, когато посещават дома на възрастните хора и могат да направят или препоръчат корекции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *