За нас

Беотела ООД осигурява услуги за домашна помощ и болногледачи, които помагат на възрастни хора.

Нашите услуги за грижи за възрастни хора предлагат много повече от помощ при ежедневните задачи. Това е така, защото топлият разговор и приятелство с възрастните вървят ръка за ръка с всичко, което правим.

Всяка услуга, която предоставяме, се предлага от домашни помощници и болногледачи, които са приятелски настроени към възрастните хора, които знаят предизвикателствата, които идват със застаряването.

Чрез внимателни интервюта нашата агенция опознава нуждите на възрастните хора, които искат помощ, за да им изпратим точния човек подходящ за техните нужди.

Домашните помощници, с които работим говорят майчиния език на възрастните хора, с които работим.

Нашата мисия

Домашната грижа за възрастни хора им дава възможност да поддържат независим начин на живот в собствените си домове колкото е възможно по-дълго. Не само, че предоставяме помощ, нашите надеждни домашни помощници и болногледачи са също източник на общуване и приятелство, помагайки на възрастните хора да продължат да се наслаждават на широк спектър от дейности у дома и в общността си.

Ние променяме живота на хората, като свързваме по-активните възрастни хора с по-малко активните възрастни хора. Тази взаимоизгодна и обогатяваща връзка предоставя както на полагащия грижата, така и на получателя начин да даде и получи.

Нашата организация е съставена от грижовни и състрадателни домашни помощници, които се ангажират да въведат любовта в живота на възрастните хора с достойнство и уважение.

Много възрастни хора живеят в сегашния си дом от десетилетия. Най-голямото им желание е да останат на мястото, където са запазили спомени, личните си вещи и чувството за сигурност. Те се гордеят със своята независимост и с поддържането на живота, който винаги са живели.

В Беотела ООД ние не само предоставяме помощ при ежедневните задачи в живота на възрастните хора, но ние ги свързваме с човек, който разбира техните предизвикателства и който ги уважава за всичко, което правят, за да стареят те грациозно в дома си. Тази връзка с връстници е тази, при която и двамата се чувстват оценени и ценени.